Ергенско парти в София

Искате ли да изживеете едно незабравимо ергенско парти? Искате ли да организирате най-доброто ергенско парти за приятел? Тогава София може да се окаже точната за целта дестинация. Защо ли? Нека видим:

Европейска дестинация

Обикновено за такива купони се избира далечна дестинация. В същото време цената и продължителността на полета не са за подценяване. София е балансиран избор откъм отдалеченост – най-далечната югоизточна европейска държава и също така член на ЕС от 2007 г.

Евтини полети до София

Цената на самолетните билети често е най-голямото перо от задграничния бюджет. По щастливо стечение на обстоятелствата много от ниско-бюджетните авиокомпании летят до София, някои по няколко пъти на ден, предимно през лятото. Може да намерите полезни линкове за евтини полети до София в нашия пост.

Безопасна дестинация

Като се има предвид естеството на едно ергенско парти и количеството алкохол, което приятелите ви могат да изпият за едно денонощие, безопасността на всички в групата е важна тема. Разбира се, безопасността до голяма степен зависи от „трезвите“ решения, които вземате… И все пак, София е безопасно място – повечето от младите хора говорят свободно английски език и са настроени приятелски към чужденци. За всеки случай е добре да знаете, че европейския номер 112 за спешни случаи е актуален и в България.

Евтини напитки в Европа

Този факт е безспорен. Като цяло храната и напитките не са скъпи в сравнение със западноевропейските държави. Но може да останете още по-приятно изненадани, ако отидете на някое от характерните за купонджии места на българското Черноморие. Само внимавайте с типичната за България гроздова алкохолна напитка – ракията, която се усвоява най-добре със салата. Българската кухня е много вкусна – можете да се убедите, ако разгледате предложенията на хотел Даунтаун за ресторанти тук.

Най-красивите жени в Централна Европа

Още един трудно оборим факт. Централноевропейките са известни с красотата си, като голяма част от тази слава се дължи на българките. Красотата е навсякъде около вас – брюнетки, блондинки, високи, ниски и т.н.

И последно, но не по значение – НОЩНИТЕ КЛУБОВЕ… Това е основата на вашия ергенски уикенд в София. Трудно е за вярване, но изобилието е голямо. Има по много и за всички вкусове – пиано барове, дискотеки, стриптийз барове, ирландски кръчми, спортни барове, фолк клубове – само кажете какво търсите.

Добре е да отделите време и да разгледате наличните ни стаи от дясната страна на страницата. Местоположението на хотел Даунтаун е централно и може да получите допълнителни отстъпки, ако резервирате директно през сайта ни.