Снимка Даунтаун София

Фотоконкурс „Любимо място в София“

Home|Фотоконкурс Любимо място в София
Фотоконкурс Любимо място в София2018-10-25T12:03:31+00:00

Победители във фотоконкурса Любимо място в София

Известни са победителите във фотоконкурса „Любимо място в София“ Най-сниман обект е патриаршеската катедрала “Св. Александър Невски" Приключи фотоконкурса за любители на хотел Даунтаун „Любимо място в София“, който стартира на 20 [...]

Saint Sofia

НАЙ-ДОБРАТА СНИМКА НА СОФИЯ

Фотоконкурс

Фотоконкурсът „Любимо място в София“ е част от играта „Опознай столицата за да я обикнеш” и се организира от хотел Даунтаун. Той има за цел да покаже красиви гледки, места и събития в центъра на София, които показват уникалността на столицата ни и предимствата й пред други български и европейски градове.

В конкурса могат да участват фотографи-любители, навършили 18 г., които в периода от 20 юли до 20 август 2018 г.качат от една до максимум три снимки на страницата на фотоконкурса с кратък коментар за локацията и повода за заснемане. Жури, съставено от управителя на хотел Даунтаун, опитен фотограф от My Sofia и представител на медийният партньор Go Guide, ще избере носители на първа, втора и трета награда по следните критерии – фотографиите да бъдат пряко обвързани с темата на конкурса, да въздействат емоционално, да са оригинални, позитивни, вдъхновяващи, да изразяват лично отношение, да носят елементи на спонтанност и естественост. Половината от оценката се формира от фотографските качества на предложените снимки.

Най-голямата награда – тази на публиката, ще се присъди на фотографията с най-много гласове и най-висока оценка. Десетте най-добри снимки според жури и публика ще участват в тематична изложба в хотел Даунтаун.

ПЪЛНИ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

ГОЛЯМАТА НАГРАДА

Клуб Перла Бийч

УИКЕНД ЗА ДВАМА

Две нощувки в двойна стая в „Холидай клуб Перла Бийч.

Първа награда

Ваучер за услуги

ВАУЧЕР

Ваучер за услуги в хотел и ресторант  Даунтаун на стойност до 380 лв.

Втора награда

Аква планет Приморско

Безплатни билети

Билети за двама за Аквапарк Аквапланет в Приморско

Трета награда

барабанисти Ямато

Билети за концерт

Билети за двама за концерта на японските барабанисти „Ямато“ в София

УЧАСТНИЦИ

Всички снимки

С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА

Нашите приятели