Бизнес събития в столицата през Октомври

GDG DevFest 5 октомври, НДK

GDG DevFests са събития за разработчици, хоствани от GDG по целия свят, фокусирани върху изграждането на общността и изучаване на технологиите на Google.

Employer Branding 10 октомври, Интерпред

Българско издание на популярната конференция, което показва добрите практики приложени и успели да постигнат резултати на пазара на труда в България.

Автомобилен салон София, 12-20 октомври, ИЕЦ София

Най-голямото автомобилно събитие с водещите марки автомобили, най-новите модели и демонстрация на нови технологии в мобилността.

The Next Big Thing, 17 октомври, НДК

Форум за предизвикателствата пред бизнеса в резултат на технологичната революция, необходимостта от устойчив растеж на фона на климатичните.

Leading HR Transformation, 18 октомври, ИЕЦ София

Конференция за променящите се организации, за управлението на процесите, гъвкавост, адаптивност и решителност за въвеждане на нови и иновативни методи.

DevReach 2019, 20-24 октомври, София Ивент Център

Годишна технологичната конференция за софтуерни технологии.

Intelligent IT. The Bridge to Artificial Intelligence, 23 октомври, София Тех парк

Форум за бъдещето на технологиите в контекста на изкуствения интелект, Интернет на нещата и големите данни, и как технологиите могат да улеснят начина ни на живот.

HR and Leadership Forum, 31 октомври, София Ивент Център

Конференция за необходимите работни умения в една променяща се среда и все по-дигитална икономика.

Хотел Даунтаун София

Ще се радваме да ви посрещнем в сърцето на града

Ако темите на тези форуми са полезни за вашия бизнес, можете да разберете повече за събитията в София от сайтовете на съответните конференции. При нужда от настаняване, ще се радваме да ви посрещнем в хотел Даунтаун в сърцето на града. Предлагаме ви стил, комфорт, централна локация и допълнителни преференции при онлайн резервация.