Бизнес събития в столицата през април

Шеста годишна конференция на Travel Academy, 5-6 април, Sofia Tech Park

TA VI е годишна конференция на Travel Academy за последните тенденции в туристическия бранш и споделяне на опит с част от най-добрите експерти в България.

Finance Tech Forum, 10 април, Sofia Event Centre

За 21-ва поредна година финансовият технологичен форум на ICT Media и ISACA Sofia Chapter, събира финансови институции и технологични компании. Събитието е насочено към представители на банковия и небанков финансов сектор с фокус най-новото от метаморфозата на отрасъла и темите, които ще очертаят процеса на еволюция на следващото поколение финансови институции.

Успешни стратегии за електронна търговия, 11 април, Sofia Event Centre

Четвъртата годишна конференция „Успешни стратегии за електронна търговия“ на Economedia е регионално събитие, което се фокусира върху най-важните тенденции и развитието на иновациите в електронната търговия и дигиталното пазаруване.

NEXT BLOCK Sofia 2.0: The Future of Security&Blockchain Technology, 12 април

Във фокуса на конференцията на Krypton Events са темите за очакваното покачване на тоукън устройствата за сигурност, пречките пред масовото приемане на криптовалутите и бъдещето на технологията blockchain.

TEDxSofia 2019, 13 април, Rainbow Plaza

Магията на идеите, които си заслужават да бъдат споделяни.

Шумът на парите, 16-17 април, НДК

Специализирана финансова конференция и едно от най-големите икономически събития в страната на Profit.bg

Smart Cities, 16-18 април, Интер Експо Център

7-ма специализирана изложба и конференция за Югоизточна Европа за дигитализация и трансформиране на градовете в устойчиви и интелигентни системи, организирана от VIA Expo

Хотел Даунтаун София

Ще се радваме да ви посрещнем в сърцето на града

Предлагаме ви стил, комфорт, централна локация, допълнителни преференции при онлайн резервация и отстъпка от 50% за трета нощувка.