Бизнес събития в столицата през Юни

Бъдещето на вашия бизнес в Облака – сигурност и ефективност, 4 юни, хотел Интерконтинентал София

Конференция с фокус върху бизнеса в ерата на дигитална трансформация, възможностите и решенията на облачните услуги, защитата на данни и превенция срещу киберпрестъпността.

Банки и финанси: Еволюция в индустрията, 11 юни, Best Western Hotel Expo София

Теми са макроикономическите предпоставки за състоянието на финансовия сектор в страната, актуални технологични решения и нови модели, към които се насочва финансовата индустрия.

Ratio 2019, 15 юни, Sofia Event Center

Форум за популярна наука с акцент върху неврологията и експерименталната психология.

Smart & Green Business Camp 2019, 20-21 юни, Rainbow Plaza

Акцент върху развитието на пазара на фасилити мениджмънт и недвижими имоти в България и Европа, зелени градове и умни мрежи.

Бизнесът и регионите, 21 юни, хотел Хилтън София

Как големият бизнес допринася за устойчивото развитие на регионите в България в икономически и социален аспект и как влияе върху развитието на малкия бизнес в съответния регион?

LibertyBits Conference, 25 юни, Sofia Tech Park

Какво е свобода в контекста на дигиталната епоха, злоупотреба с данните и как можем да бъдем по-малко зависими от правителства и корпоративни гиганти?

Стратегическа инфраструктура и инвестиции, 25 юни, Sofia Event Center

Професионална публична платформа с фокус върху стратегическите транспортни и екологични инфраструктурни проекти в България и региона.

TEDx UNWE: Global minded, 29 юни, УНСС

Темата е Четвърта глобална революция.

Хотел Даунтаун София

Ще се радваме да ви посрещнем в сърцето на града

Ако темите на тези форуми са полезни за вашия бизнес, можете да разберете повече за събитията в София от сайтовете на съответните конференции. При нужда от настаняване, ще се радваме да ви посрещнем в хотел Даунтаун в сърцето на града. Предлагаме ви стил, комфорт, централна локация и допълнителни преференции при онлайн резервация.