Бизнес събития в столицата през ноември

OpenFest 2019, 2-3 ноември, София Тех парк

OpenFest e най-голямата българска конференция, посветена на свободната култура, свободния софтуер и софтуера с отворен код, с цел популяризиране на продукти.

The Future of Retail, 5 ноември, София Ивент Център

The Future of Retail се фокусира върху иновациите, които моделират индустрията. Проследява новите тенденции, достигнали до българския пазар, и как се променя бизнес средата.

QuBit Conference Sofia 2019, 13-14 ноември, Интер Континентал София

QuBit е събитие в общността на киберсигурността, свързващо Изтока и Запада, което се стреми към развитие в цял свят като следващата точка е Югоизточния регион.

PROJECT MANAGEMENT SUMMIT BULGARIA 2019, 15 ноември, зала 3 на НДК

Водещата специализирана конференция за мениджъри на проекти представя практики и реални бизнес сценарии,умения, хибридни подходи и методи за управление на проекти.

Balkan Gaming ExpoBEGE 2019, 20-21 ноември, Интер Експо Център

BEGE е изложение за представители от игралната индустрия. Събира международни посетители, представители на производители, организатори на онлайн игри, медии и асоциации.

Cloud Sofia Summit, 21 ноември, София Хотел Балкан

Cloud Sofia Summit ще съберe ИТ бизнеса и потребители на технологични решения, за да обсъдят навлизането на най-горещите технологични тенденции и развитието на бизнес екосистемата.

SEE GROWTH SUMMIT, 26 ноември, София Ивент Център

SEE GROWTH SUMMIT е събитие за предприемачи, желаещи да разраснат своя бизнес, организирано от Капитал и Организацията на предприемачите от Югоизточна Европа.

Investor Finance Forum, 29 ноември, Интер Експо Център

Събитие за инвестиционната общност в България. За първи път темата за ESG инвестирането влиза във фокуса на форума – най-важното от световните пазари и практични съвети в сферата на инвестициите и финансите.

Хотел Даунтаун София

Ще се радваме да ви посрещнем в сърцето на града

Ако темите на тези форуми са полезни за вашия бизнес, можете да разберете повече за събитията в София от сайтовете на съответните конференции. При нужда от настаняване, ще се радваме да ви посрещнем в хотел Даунтаун в сърцето на града. Предлагаме ви стил, комфорт, централна локация и допълнителни преференции при онлайн резервация.